Contacteer ons

steeds bereikbaar

03 322 33 00/0475 96 30 11

Te Boelaarlei 27
2140 Borgerhout

03 322 33 00/0475 96 30 11

PraktijkDierenarts E.Roland

Operaties

De dag dat uw huisdier een operatieve ingreep ondergaat, brengt u hem/haar in “nuchtere toestand” binnen op de praktijk. Er wordt dan met een prikje de zogenaamde “premedicatie” gegeven, waarna uw dier “in slaap” valt en u rustig kan vertrekken. De operatie zelf gebeurt met een individueel afgestelde anesthesie, hetzij injectie-  hetzij gasanesthesie. Uw huisdier wordt ook constant gemonitord door de huisdierendokter en de nodige pre- en postoperatieve pijnstilling wordt gegeven. Na de operatie kan uw dier rustig wakker worden en ev. blijven uitslapen. Wanneer hij/zij helemaal klaar is om naar huis te gaan, bellen wij u op en mag u uw huisdier komen halen. Voorzie dan wel een dekentje om geen afkoeling te hebben tijdens het vervoer en laat hem/haar thuis op een veilige plaats verder bekomen. U zal ook nog de nodige tips, instructies en medicaties meekrijgen.

De meeste operaties worden in de praktijk van de huisdierendokter uitgevoerd:

Sterelisatie, castratie,keizersnede,cryptorchidie, pyometra, blaasstenen, maag-darmproblemen met o.a. verwijderen van vreemd voorwerp, milttumor, anaalkiertumor, anaalzakjes verwijderen, gezwel verwijderen, hechten van wonden,kleine ingrepen aan het oog, enz.

Ook voor  tandverzorging kan u bij ons terecht.

De meer gespecialiseerde ingrepen, waaronder orthopedie, worden doorverwezen naar goede specialisten. 

Tarieven

Zogenaamde “vaste “tarieven worden hier niet gepubliceerd omdat er meerdere factoren meespelen in het bepalen van de onkosten voor bepaalde ingrepen, o.a. de prijs van de producten, het materiaal dat wordt gebruikt, de faciliteiten, de te verwachten tijdsduur, enz…

U kan wel telefonisch of via mail een raming van de onkosten aanvragen.

Betalingen

Voor de kosten van de behandeling van uw huisdier, als ook voor de voeding en medicatie die u wordt meegegeven, betaalt u  contant of met bankcontact. Jammer genoeg kunnen we, door misbruik in het verleden, geen krediet meer toestaan.

Voor klanten die onder voogdij staan of eigenaars met een dierenverzekering wordt een factuur opgestuurd naar de bevoegde diensten.

Site by Grafoman 2023 | Cookies | Disclaimer